GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: need update software for vdo dayton ms 4200

  1. #1
    TheShhadoww is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    need update software for vdo dayton ms 4200

    I have bought the ms 4200 but he has the german language! and i need the software to change it!so pls help me if someone can! Thank You

  2. #2
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    Here you may download the image of the MO4230 the final SW for the MS4200

    http://rapidshare.com/files/39446896...00_-_Gavar.zip

    You will find a Clonecd image inzide the sip file
    Open the ccd-file in CloneCD or in Imgburn

    After writing you will not be abel to read the cd in a PC!

    Wenn you want to change the language you go to
    Einstellungen-Sprache
    There you may select the language you want to substitute (Ersetzen)
    And you may now also select the language to install
    Only when asked for the Language CD you must insert the cd not earlier!
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  3. #3
    TheShhadoww is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    thks gazo! i will try to instal how you say and then i will type how it's past!

  4. #4
    SnoopJohn's Avatar
    SnoopJohn is offline Second Lieutenant
    Join Date
    May 2010
    Posts
    254
    Thanks
    46
    Thanked 333 Times in 41 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    the MO4265SR is newer?or is for other units?

  5. #5
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    You are making the same mistakes again as on the old forum
    MO4230 is only for models 4050, 4100 and 4200
    MO4265 is for C-IQ models MS3200, 4140, 41400, 4150, 4150MP3, 4150RS, 4200RS

    http://www.hxs.de/CARiN.htm
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  6. #6
    TheShhadoww is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    gazo if u see this message i want to say that the metod that you propose it's not working! when i try to change the language the drive say that i have to instal the language cd! maybe its existe the language pack for the drive no??? or another...my sw version of program is 0210, the instal that you give me have the sw version 0300. this is a upgrade for my drive and therefore it's not compatibile the language pack for sw 0300 to 0210! when i insert the cd into the drive it's say that if i dont want to instal the new version! deserves to install new version of system??? pls advice!
    Last edited by TheShhadoww; 3rd June 2010 at 19:44.

  7. #7
    TheShhadoww is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    so make the upgrade to drive???

  8. #8
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    Please try again in English
    What you are syaing or sugesting is rubbish and you obviously do not understand!

    The CD is accepted by the system as an update, so the cd is correct!
    If it is not working as i instructed this means that you have done somtthing wrong
    The software version of this CD is 0300 which is an improvement to the ancient version that you have now
    But you wanted only the language to be altered.!


    And do not accuse me of giving the wrong advice. It is you who is making the mistake
    Believe me that I have done hundreds of upgrades and language settings. I do exactly know what I am talking about
    Last edited by gazo; 3rd June 2010 at 20:07.
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  9. #9
    TheShhadoww is offline Private
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    i dont accuse you i only want the advice becouse i'm not master in this domain! yes the cd is correct, but it is not working as you have me instructed!
    sorry for my english!

  10. #10
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: need update software for vdo dayton ms 4200

    It is working if you do exactly as I told you
    You can also find the correct procedure in the instruction manual page 62

    http://www.vdodayton.com/sycomax/uis...-MS4200-GB.pdf

    Last edited by gazo; 3rd June 2010 at 20:20.
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

Page 1 of 3 123 LastLast

LinkBacks (?)


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •