GPSUNDERGROUND FORUM IS ON SALE
Results 1 to 6 of 6

Thread: PC5400 C-IQ

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    PC5400 C-IQ

    Hi,

    I bought a Citroen C5, with a VDO dayton pc 5400 installed, but not working.

    I read some of the other threads, downloaded the discs from another source (bittorrent) for 2009-2010.(9 discs)
    (Come to think of it, I might be missing the supercode disc...hmm)

    I have SW version 0970 (of wich I understand is the latest)
    When I enter the benelux disc, it does not recognize it as a useable navigation disc.

    I already got my supercode of the navteq webby, but the code option is not selecteble when I enter a navigationdisc.

    What am I doing wrong?

    Do I need a supercode disc? if so, can someone post this disc seperatly?

    Or is there something else I'm missing.

    Any help is welcome!!
    Last edited by gazo; 10th June 2010 at 10:24.

  2. #2
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: pc 5400 c-iq

    You have downloaded the wrong set of discs. Probably the Non C-IQ set
    Downlaod this set of discs (10 pcs)
    http://gpsunderground.com/forum/show...rope-2009-2010

    0970 is not the latest software. The latest is 0980 but do'nt worry you will not notice the differenc
    As soon as you put one of the leter Suerpcode discs in the reader you can enter the supercode

    Good luck
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: pc 5400 c-iq

    Thanks for the fast reply,

    I'll try what you suggested and will let you know how it worked out.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: pc 5400 c-iq

    2009-2010 works like a charm, thanks alot!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: pc 5400 c-iq

    Quote Originally Posted by smoker View Post
    2009-2010 works like a charm, thanks alot!
    Hello there,

    did you get it to work with the NavTeq maps or the TeleAtlas Maps?? Does it actually matter?? The last question, which one of the 10 cd´s are SuperCode Cd´s?? i believe not all are SuperCode cd´s.... aren´t they?

    Thanks.

    Gon

  6. #6
    gazo is offline Global Moderator
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5,630
    Thanks
    14
    Thanked 2,665 Times in 188 Posts

    Re: pc 5400 c-iq

    All 10 CD's are Supercode cd's
    It does not make any difference whether you use Navteq or TeleAtlas
    You must of course first enter your supercode into the navi unit
    You can obtain the code by entering your Navi ID inthe TeleAtlas website
    VDO Dayton Supercode - Online Shop - Tele Atlas
    And I suggest to take te newer editions
    Supercode CD's 2010-2011
    All questions should be directed through the forum
    Private messages will be disregarded


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •