Announcement

Collapse
No announcement yet.

[solved] Trouble with map on TT 910

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [solved] Trouble with map on TT 910

    I have deleted all things on my TT 910 and installed NC 9.101.516023.2 and map 845.2645 of Western Europe. When I try to activate the map, using Alberts Easy Activator, I'm getting "wrong ttgo.bif"and I'm stuck. What am I doing wrong, since I only that *.bif file on the TT?

    TT GO 910 - SE 9.056.542741.2 - Europe 910.4892
    TT XXL - NC 9.510.1234792.2 - Western Europe 910.4956
    LG Optimus G E975 TomTom 1.2 - Navigon 4.9.0

  • #2
    Re: Trouble with map on TT 910

    Try to reboot device, it should create new (and overwrite) .bif even with not craked maps/navcore, and connect to pc again.
    Last edited by jarkita; 5th June 2010, 10:18. Reason: misspelled
    rgds jarkita
    TT Onev1, 9.430 by bmwdriver, 900.4602-> UK&RoI, Europe; 895.4438 -> PL.
    No support over PM - check Tomtom Tutorials Section and ask within forums.
    Biggest lie in the inernet: I searched but did not find.

    Comment


    • #3
      Re: Trouble with map on TT 910

      Thank you, but that was not the problem. I found out, that the ID, in the ttgo.bif, was divided in two by a space, which Alberts Activator doesn't like.
      When I deleted the space, everything went smoothely.
      Last edited by Hazzing; 6th June 2010, 07:52.

      TT GO 910 - SE 9.056.542741.2 - Europe 910.4892
      TT XXL - NC 9.510.1234792.2 - Western Europe 910.4956
      LG Optimus G E975 TomTom 1.2 - Navigon 4.9.0

      Comment

      Working...
      X