Announcement

Collapse
No announcement yet.

Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HELP

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HELP

    I have tried all modes and fiddling with the setconfig.txt file but despite all efforts no feature other than 910's own features are working. I am currently using x40 mode and deleted everything from the setconfig.txt file except for the mode setting (first line) and runcheck. I have copied over SE files too. Please advice. Thanks in advance.

  • #2
    Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

    Originally posted by Invisible View Post
    I have tried all modes and fiddling with the setconfig.txt file but despite all efforts no feature other than 910's own features are working. I am currently using x40 mode and deleted everything from the setconfig.txt file except for the mode setting (first line) and runcheck. I have copied over SE files too. Please advice. Thanks in advance.
    Please check if your map supports these functions. What map are you using?

    Comment


    • #3
      Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

      Thanks for swift reply. I am using Western and Central Europe v8.45 map which I believe is the latest.

      Comment


      • #4
        Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

        I guess its not clear why the features are not working. I chose not to delete the original LoquendoTTS folder in the tomtom and just added the directories in the new navcore's folders. Can someone please clarify the installation procedure as the instructions provided in the readmenot.txt file is not very clear, such as the files in the config folder ?

        Comment


        • #5
          Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

          try the Western_and_Central_Europe_2GB_845_2645. it will work for shure.

          Comment


          • #6
            Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

            Ok will try that too. Thank you.

            Comment


            • #7
              Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

              Tried that, IQR works but auto speech recog. and lane guidance doesn't... which brings me to ask, what actually is the best navcore and map for the 910? IQR is first priority but if there's a combination that allows all functions obviously would be better. Also, I couldn't find the navcore v map charts?

              Comment


              • #8
                Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

                For the chart, see here: You must enable the ALG in the menu. Have you done that? For a GO910, I would recommend NC 9.026 (the NC 9.101 is for the ONE / XL series). To install the NC, first completely empty the SD card or internal memory (after you have backed up everything of course). Then install the NC and map.

                Comment


                • #9
                  Re: Navcore 9.101 on GO 910 COULD NOT GET IQR, ASR and ALG WORKING AT ALL. PLEASE HEL

                  Great. I realised the charts were at a very obvious place just after the post. Just for information to others it actually turned out ALG also works, so I have IGR and ALG working but no ASR still. Thank alot for all the help, really appreciate it. This site is great. A special thanks to TTUSER for the SE ttsystems.

                  Comment

                  Working...
                  X