Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sound cuts out

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sound cuts out

    Hi.
    Not sure if this is the right thread to post in...
    I have a tt one v4 with navcore v8.412 and western europe maps 8.45 2645.
    Sometimes there is no sound at all and other times it starts up with sound but then all sounds stop after a while. All my voice files are in the root of my ssd card. Is there a patch or maybe even a different navcore I should use?
    Can anyone help me please?
    J_T

  • #2
    Re: Sound cuts out

    Some devices have a habit of omitting any sound once the battery starts to reach a certain level.

    Do a test with the device permanently plugged into a charger and see how it behaves.

    Comment


    • #3
      Re: Sound cuts out

      I might be having same problem with newest maps on my Go520 and 9.024 navcore. Never had this issue before but I tried different ROI 8.45.2545, WE EU 8.45.2545, Europe 8.45.7002 maps same problem with voice and I would not say that an issue is with the how much energy its got. all seems working but at some point voice words stucks in tomtoms mouth brightness dims a bit and no so till at least you reboot the unit. My voices are in voice folder in tomtom itself. Used SE software that was fould at this site before it went down. Maps downloaded from link at iPmart.

      Comment


      • #4
        Re: Sound cuts out

        It worked perfectly once the battery was fully charged. Thanks

        Comment

        Working...
        X