Announcement

Collapse
No announcement yet.

TT speedcams problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TT speedcams problem

    All I can say is WOW, Thanks You.

    First time trying to install new maps onto my TT and managed to do it first time with this great little tool.

    I installed GB & Ireland 850.2820.

    Now if I could find the speed camera updates I'd be one happy chappy.

    Thanks
    Last edited by jarkita; 8th June 2010, 12:04. Reason: posts moved to new thread

  • #2
    Re: Albert's EasyActivator5

    Originally posted by Mancbloke View Post
    Now if I could find the speed camera updates I'd be one happy chappy.
    Sticky in POI section.
    rgds jarkita
    TT Onev1, 9.430 by bmwdriver, 900.4602-> UK&RoI, Europe; 895.4438 -> PL.
    No support over PM - check Tomtom Tutorials Section and ask within forums.
    Biggest lie in the inernet: I searched but did not find.

    Comment


    • #3
      Re: Albert's EasyActivator5

      Originally posted by jarkita View Post
      Sticky in POI section.
      Found them
      Thank You

      Comment


      • #4
        Re: Albert's EasyActivator5

        I downloaded, installed and used EasyActivator.

        It said it had created the .DCT files for both the maps and Safety Cams, the maps work great but the Cams don't show up and there isn't a category for them in the POI section.

        Any help would be great thanks

        Comment


        • #5
          Re: Albert's EasyActivator5

          Originally posted by Mancbloke View Post
          I downloaded, installed and used EasyActivator.
          It said it had created the .DCT files for both the maps and Safety Cams, the maps work great but the Cams don't show up and there isn't a category for them in the POI section.
          Any help would be great thanks
          These are not POI, use tomtom services menu to set warnings up, they will show up either on route or route demo.
          rgds jarkita
          TT Onev1, 9.430 by bmwdriver, 900.4602-> UK&RoI, Europe; 895.4438 -> PL.
          No support over PM - check Tomtom Tutorials Section and ask within forums.
          Biggest lie in the inernet: I searched but did not find.

          Comment


          • #6
            Re: Albert's EasyActivator5

            Got them working now.

            Thanks for your help

            Comment


            • #7
              Re: Albert's EasyActivator5

              I´m going mad.
              I think i have read all tips about installing speedcams but it will simply not work for me.
              I have a TT One XL navcore 8.010 and are trying to get the latest cams to work on scandinavia maps. I used Easy Activator wich worked well for me when I installed the map itself and a custom voice.
              Could someone please help me?

              Comment


              • #8
                Re: Albert's EasyActivator5

                maybe you could give us more details..

                Speedcams don't work together with "simple" regular radar cams. So if you have both for for same country you won't make them work.

                Just delete all cam files you have for now, then choose the ones you want for the map that you have, put them into your map folder (each country have 2 files for same type of camera so you copy both), then just update meta file and patch using FastActivate or any other patcher

                Comment

                Working...
                X