Announcement

Collapse
No announcement yet.

I am having a lot of trouble

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Feedback] I am having a lot of trouble

    I am having a lot of trouble with this website, the software is not working as it should, it seems full of bugs. I am unable to stay logged in, and have to log in every visit, I have deleted the cookie and logged in again creating another cookie, but still I cannot stay logged in.

    When I choose the default skin it keeps switching back to the GPSU Blue skin, and its starting to get very annoying. Also my own personal experience is it is very hard to navigate around once you leave the front page.

    The two yellow message boxes you have showing at the top, one has a cross in it so you can close it, however the other has not and cannot be closed.

    There are other things which I am sure others have encountered and will probably post about.

    Nice to see the website back again and I hope these thing get fixed soon.

  • #2
    Re: I am having a lot of trouble

    Hi Gerry

    Thanks for your valuable feedback.

    My admin team is looking into it now......

    Comment


    • #3
      Re: I am having a lot of trouble

      Hello Gerry,
      Thanks for your feedback and suggestions.
      Originally posted by Gerry View Post
      I am having a lot of trouble with this website, the software is not working as it should, it seems full of bugs. I am unable to stay logged in, and have to log in every visit, I have deleted the cookie and logged in again creating another cookie, but still I cannot stay logged in.

      When I choose the default skin it keeps switching back to the GPSU Blue skin, and its starting to get very annoying. Also my own personal experience is it is very hard to navigate around once you leave the front page.
      Gerry, our forum is working perfect at this moment. We have not recorded any bug till now. All you need at this time is to check remember me box while entering user name & password. I you will select this option you will not asked for user name and password again and again.

      This will solve you 2 problems. First one of login issue and second one is your skin issues.

      Originally posted by Gerry View Post
      The two yellow message boxes you have showing at the top, one has a cross in it so you can close it, however the other has not and cannot be closed.
      About yellow boxes, Gerry, all users are not advance like you, we have many new users too. Forum is not completely back so if you read those notices, then they are simply telling you that Forum is under development. Other will be welcome message which is Dismissible. These are not bugs at all.

      Originally posted by Gerry View Post
      There are other things which I am sure others have encountered and will probably post about.
      This is sure thing that is other users have any problem then they can contact with us. We are here to provide you support and to take care that you are getting good service. You can contact with us anytime.

      Originally posted by Gerry View Post
      Nice to see the website back again and I hope these thing get fixed soon.
      Thanks for appreciating.

      Regards,
      Administration
      GPS underground

      Comment


      • #4
        Re: I am having a lot of trouble

        Originally posted by Gerry View Post
        I am having a lot of trouble with this website, the software is not working as it should, it seems full of bugs. I am unable to stay logged in, and have to log in every visit, I have deleted the cookie and logged in again creating another cookie, but still I cannot stay logged in.
        When I choose the default skin it keeps switching back to the GPSU Blue skin, and its starting to get very annoying. Also my own personal experience is it is very hard to navigate around once you leave the front page.
        Did you try to get to any subforum w/o log in? Im always coming to main page with blue colours but system keeps me logged in without showing this on entry page - after navigating to any subforum im already logged in and forum has colours of my choice. Hope that helps.
        rgds jarkita
        TT Onev1, 9.430 by bmwdriver, 900.4602-> UK&RoI, Europe; 895.4438 -> PL.
        No support over PM - check Tomtom Tutorials Section and ask within forums.
        Biggest lie in the inernet: I searched but did not find.

        Comment


        • #5
          Re: I am having a lot of trouble

          first Website resume till now, I never facing such problem, My google chrome browser always stay the log in.

          Comment


          • #6
            Re: I am having a lot of trouble

            I have already done this mate, I'm not that stupid, and with an MSc in Computer Science, that would be one of the first things I would do. May I also please advise that the Photograph setting at 100 x 100 and Avatar setting at 50 x 50 are too small as I cannot reduce them to that. On my forum I have them set to 250 Photo and 150 Avatar. Thanks for your reply anyway.

            Originally posted by admin View Post
            Hello Gerry,
            Thanks for your feedback and suggestions.
            Gerry, our forum is working perfect at this moment. We have not recorded any bug till now. All you need at this time is to check remember me box while entering user name & password. I you will select this option you will not asked for user name and password again and again.

            This will solve you 2 problems. First one of login issue and second one is your skin issues.
            Last edited by Gerry; 15th May 2010, 14:55.

            Comment


            • #7
              Re: I am having a lot of trouble

              Hi Gerry,

              Check different browsers if you have.... Do they all have the same problem?

              There are some minor details that we will look into in the near future. Dont forget we have just reopened for barely a week.

              Nevetheless, thank you for your feedbacks. I appreciate..


              GPSU

              Comment


              • #8
                Re: I am having a lot of trouble

                im also having problems with the site remembering me even when the box is ticked

                Comment


                • #9
                  Re: I am having a lot of trouble

                  Originally posted by xero01uk View Post
                  im also having problems with the site remembering me even when the box is ticked
                  Okay, we have noted this issue. Technicians are looking into it. Thanks for all users to participating and informing us about problems. Please feel free to share more with us.

                  Regards,
                  Administration
                  GPS Underground

                  ---------------------------------------------------------------------------------------

                  Hello,
                  This issue has been resolved successfully. We have tested this on 8 different work stations after fixing this and not found a single failed login attempt. So we are more then share that you will not get this error in future. Thank for cooperation and patience.

                  All users are request to Clear their brower's cookies and then login using their user name and password. Now you can also use remember me box any time. It's 100% working.

                  Thanks for discussing this issue with us. If you have any other problem then please feel free to contact with us any time. We are here to provide you support. Support that you need!

                  Regards,
                  Administration
                  GPS Underground
                  Last edited by admin; 15th May 2010, 19:24. Reason: ISSUE HAS BEEN RESOLVED

                  Comment


                  • #10
                    Re: I am having a lot of trouble

                    Originally posted by admin View Post
                    This issue has been resolved successfully. We have tested this on 8 different work stations after fixing this and not found a single failed login attempt.
                    Thanks, it works.
                    rgds jarkita
                    TT Onev1, 9.430 by bmwdriver, 900.4602-> UK&RoI, Europe; 895.4438 -> PL.
                    No support over PM - check Tomtom Tutorials Section and ask within forums.
                    Biggest lie in the inernet: I searched but did not find.

                    Comment


                    • #11
                      Re: I am having a lot of trouble

                      Originally posted by Gerry View Post
                      I have already done this mate, I'm not that stupid, and with an MSc in Computer Science, that would be one of the first things I would do. May I also please advise that the Photograph setting at 100 x 100 and Avatar setting at 50 x 50 are too small as I cannot reduce them to that. On my forum I have them set to 250 Photo and 150 Avatar. Thanks for your reply anyway.
                      Gerry,
                      Sorry if you found our post bad for you but we were just trying to help you. When you post this thread, we don't have this information about you that you are MSC expert user or just a noob. So, our staff just started to provide you basic support. I am very thankful to you that you give time to GPS Underground.

                      Second thing is about avators: We have optimized everything related to our forum that is best for now. Newly registered users and normal users are not able to user big images, storing much messages and some other restrictions but as user will show us improvements in any field by helping others and posting, he will get promotion automatically. He will able to use Signatures, Big aviators and other settings. Hope you don't mind with these setting?

                      Thanks for your valuable time and support. This thread will remain open for your last reply about login issue. If your login issue will be resolved then we will mark this issues as resolved.

                      Thanks,
                      Administration
                      GPS Underground

                      Comment


                      • #12
                        Re: I am having a lot of trouble

                        and something from me ...

                        1. Seems that I can't use tags ... Is this functionality disabled?

                        2. The option to thank appears only in post nr1 shouldn't it be allowed to any post?
                        rgds jarkita
                        TT Onev1, 9.430 by bmwdriver, 900.4602-> UK&RoI, Europe; 895.4438 -> PL.
                        No support over PM - check Tomtom Tutorials Section and ask within forums.
                        Biggest lie in the inernet: I searched but did not find.

                        Comment


                        • #13
                          Re: I am having a lot of trouble

                          works fine for me and im on windows 7, running firefox

                          Comment


                          • #14
                            Re: I am having a lot of trouble

                            I also had many problems but I solved it by using a new email address to log in and now everything works properly!

                            Many sucses with the new start!

                            Comment

                            Working...
                            X